perjantai 18. syyskuuta 2009

Akupunktiota a'la kissanpentu



Viime viikonloppuna pentukissa sai täyteen neljä viikkoa tätä elämää ja sai takajalatkin koordinoitua liikesarjoihinsa. Muutamassa päivässä kehitys on ollut huimaa.
Olen jo varmaan maininnut, että asuskelen tällaisen vanhan talon yläkertaa. Täällä on aina sen verran lämmin, että normaali kotiasuni on T-paita ja lyhyet kalsarit ynnä jotkin 'pilipali'-tossut ja miten ollakaan, jostain syystä akillesjänteeni kiinnostavat tuota pentua. Kun puuhailen keittiössä tai lueskelen jotain, niin aina jossain vaiheessa tunnen kymmenkunta kynnenpistoa akillesjänteen seutuvilla. Melkoista akupunktiota. En tiedä, onko siellä mitään varsinaisia akupunktiopisteitä, mutta minua se ainakin sävähdyttää, kun pentukissa on kiinni molemmin käpälin.

Oheisen kuvan otin n. puoli tuntia sitten. Varpaani ovat myös erittäin kiinnostava 'hyökkäyksen' kohde. Kuvassa 33 vrk vanha kissanpentu saalistaa 49v 46vrk vanhoja varpaita ruokapöytäni jalassa omat takajalkansa n. 10 cm lattiasta. (Aiemmin kirjoitin keittiöstäni ja todellakin tuon pöytäni kakkosnelosesta tehdyn jalan päällystin manillaköydellä kissalle raapimispuuksi).

Tällaista tänään

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Heip.
Olen kiitollinen palautteestasi.
Toivon mukaan en ole kirjoitellut mitään epäasiallista tai loukkaavaa. KH